Termeni si conditii

Inainte de a utiliza site-ul aspiratorrobot.com orice vizitator are obligatia legala de a citi termenii si conditiile acestuia, iar in cazul in care nu este de acord cu prevederile, intervine obligatia de a parasi site-ul si de a nu-l mai accesa pana in momentul in care decide ca le va accepta.

1. Textul, imaginile, videoclipurile si orice alt tip de material multimedia pus la dispozitie in paginile site-ului reprezinta proprietatea aspiratorrobot.com si a partenerilor sai, fiind protejate de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Este interzisa copierea si folosirea acestora in scopuri comerciale, dar si in oricare alt scop in afara celui personal, in caz contrar fiind aplicate sanctiuni legale potriv legislatiei in vigoare la momentul actual in Romania.

2. Site-ul aspiratorrobot.com nu ofera nici un fel de garantie privind corectitudinea informatiilor puse la dispozitie si nici in ceea ce priveste caracteristicile produselor prezentate, fiind posibil ca anumite erori sa se fi strecurat si care sa schimbe complet sensul dorit initial al textului. Drept urmare, administratorul acestui site nu poate fi tras la raspundere pentru prejudiciile care pot rezulta in urma utilizarii acestor informatii.

3. Comentariile postate de vizitatorii site-ului trebuie sa fie in limba romana, fiind utilizat un limbaj adecvat, fara a aduce injurii, indirect sau direct, altor persoane. In caz contrar, ele vor fi sterse, iar utilizatorul in cauza risca banarea / restrictionarea accesului pe o perioada determinata sau nedeterminata.